Meer resultaten voor van beers twirl

van beers twirl
Vind majorette twirl in Sport en Fitness op Marktplaats.nl.
Schaats, majorette, twirl pakje, rood met glittersteentjes. Een schaatspakje van effen rood met zilveren glitters, en een bovenkant van huidskleurig gaas met zilveren glitters. Natuurlijk is het pakje uit een stuk, dus geen extra broekje eronder nodig. Stofsoort: combinatie van lycra en moderne glimstoffen 80% polyamide/20% elastine oksel-oksel.
elektrisch
Doskonale, Princenhage, Breda, Majorette, Twirl.
horeca meubilair
Twirling.com Alles voor Twirling en Majorette Twirling.com Alles voor Baton Twirling en Majorette!
Dit kan een tas uit ons assortiment zijn, of een zelf ontworpen tas in door u gewenste kleuren. U kunt de voorraad van alle artikelen zien op deze website, 99% van de artikelen leveren wij uit voorraad, wij versturen uw bestelling normaliter binnen 24 uur!
goochelen
Van Beers aanwezig op NK Zaterdag 17. Nederlandse Twirl Sport Bond Facebook.
Nederlandse Twirl Sport Bond. 12 januari 2015. Van Beers aanwezig op NK. Zaterdag 17 januari is de Fa. Van Beers aanwezig met een stand. Maak van de gelegenheid gebruik om je bestellingen alvast door te geven zodat deze meegenomen kunnen worden door Van Beers naar Almere.
pathe thuis
subntjnt NTSB.
Carina van Beers. 2010 Wereldkampioenschappen Noorwegen 7 e plaats. Sandra van de Ven. 2011 Europese Kampioenschappen Italië 5 e plaats. Danique van Stiphout. 2012 Wereld Kampioenschappen Frankrijk 7 e plaats. Danique van Stiphout. Danique van Olst. 2013 Europese Kampioenschappen Zweden 5 e plaats. 2013 IC Nederland 5e plaats. 2015 Europese Kampioenschappen Slovenië 4 e plaats. Danique van Stiphout. 2016 Wereld Kampioenschappen Zweden 5de plaats. Jeugd Nationaal Team N.T.S.B. In 2013 is Patrick Noortheim het initiatief gestart om met jonge getalenteerde sporters een traject te starten van hard trainen, in een teamverband trainen en ervaring op doen met buitenlandse evementen om ze voor te bereiden op de toekomst. Patrick heeft dit met veel plezier 2 jaar gedaan en vanaf 2015 gaan Mariëlle Willemsen en Astrid Stevens dit overnemen met ondersteuning van Johnny Warnimont. Klik hieronder op de button om je in te schrijven voor een wedstrijd. Meld je aan. Onthoud mij op deze computer. Geen nieuws items. NTSB Nederlands Twirl Sport Bond.

Contacteer ons